22.7.2007

Banaaniletut

n. 15 pienehköä lettua
- 1 banaani
- 2 kananmunaa
- 2 dl maitoa
- 2 dl vehnäjauhoja
- ½ tl suolaa
- 2 rkl siirappia
- 1/4 tl kardemummaa
- margariinia tai voita paistamiseen

1. Muussaa banaani, ja sekoita se hyvin kananmunien kanssa.
2. Vispaa joukkoon maito, mausteet ja siirappi. Sekoita lopuksi joukkoon vehnäjauhot.
3. Anna taikinan turvota n. ½ tuntia
4. Paista kuumalla margariinilla tai voilla voidellulla paistinpannulla pienehköjä lettuja. Tarjoile kuumina esimerkiksi banaanien ja vaalean siirapin kanssa.

Lähestulkoon keskellä yötä tuli himo syödä lättyjä. Hedelmäkulhossa ollut banaani oli erittäin kypsä, joten se piti saada käytettyä pois. Niinpä googletin lettuohjeen, jossa olisi banaania. Löysin kivan reseptin Myllynparhaan nettisivulta, mutta muuttelin sitä hieman omaan käyttööni sopivammaksi.

Ei kommentteja: